Conference cam huren

Ideale conference cam voor vergaderruimtes en huddle rooms. Door een superbrede gezichtsveld is iedereen aan tafel duidelijk zichtbaar. Bezorging door heel Nederland via PostNL.

Verhuur conference cam

Huurtarief

€60,- voor de eerste dag

€30,- per extra dag

€150,- voor een hele week

Inclusief btw en gratis verzending heen & terug

Conference cam

vergaderruimte voor 16 personen
vergaderruimte voor 16 personen

De Logitech Meetup is een hoogwaardige camera die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne vergaderingen. Door een zicht van 120 graden komt iedereen aan tafel goed in beeld.

De conference cam werkt eenvoudig met Teams en Zoom en heeft drie ingebouwde microfoons en is optioneel uit te breiden met externe microfoons voor grotere vergaderingen tot 24 personen. Bekijk hier onze andere webcams.

In beeld

Naast het superbrede gezichtsveld van 120 graden is de Logitech MeetUp uitgerust met Ultra HD 4K-optiek en motorische pan-/tilt-functies waardoor iedereen goed in beeld komt. De MeetUp is gebruiksvriendelijk, biedt plug-and-play connectiviteit en werkt naadloos met de meeste videoconferentiesoftware.

Goed geluid

De drie geluidsisolerende microfoons en een voice-optimized speaker zorgen ervoor dat iedereen duidelijk verstaanbaar is. Het geluid is specifiek afgestemd op kleine vergaderruimtes. Heb je een vergadering met meer dan zes personen in de ruimte, dan adviseren wij het gebruik van een aparte vergadermicrofoon. Met zo’n vergadermicrofoon is iedereen goed verstaanbaar tot 24 deelnemers.

Bekijk ook de handleiding van de Logitech MeetUp.

Specificaties conference cam

conference cam met vergadermicrofoon
  • Conference cam Logitech MeetUp
  • Aantal megapixels 2 MP
  • Scherpte 4K Cinema
  • Gezichtsveld: 120 graden diagonaal
  • Microfoon: ingebouwde omnidirectionele microfoons (mono) met ruisonderdrukking
  • Compatibel met Windows, macOS
  • RightSound: optimaliseert de menselijke stem en maakt gesprekken helder
  • RightSight: beweegt de camera automatisch en past de zoomlens aan.
  • RightLight: optimalisatie lichtomstandigheden.

Kwaliteiten

Aanbevolen voor videovergaderingen met tot 24 personen in één ruimte.

Het wordt compleet geleverd en werkt plug and play met je laptop. De webcam heeft redelijk goede microfoons ingebouwd, maar als er meer mensen aan tafel zitten, kun je beter de optionele vergadermicrofoon erbij huren.