Beamer verhuur

Op zoek naar een beamer? Huur gemakkelijk en voordelig vanaf €38, inclusief gratis bezorging en retour via PostNL in heel Nederland. Wij bieden scherpe tarieven voor zowel korte als lange huurperioden, met extra voordeel bij langer huren. Geschikt voor bedrijven en particulieren, met BTW inbegrepen en geen extra verzendkosten. Ideaal voor presentaties of filmavonden. Spoedservice beschikbaar!

Assortiment beamers

Welke beamer heb ik nodig?

Kies de beamer die bij jou past. Het kan lastig zijn om de juiste beamer uit te kiezen.

Bij EZ huren (voorheen VerhuurBeamer) begrijpen we dat zowel de kwaliteit van de projectie als het gebruiksgemak van groot belang zijn. Daarom bieden we alleen beamers van topmerken zoals Epson aan, die bekendstaan om hun superieure beeldkwaliteit en eenvoudige bediening.

Let bij het kiezen vooral op belangrijke factoren zoals de lichtopbrengst, resolutie, projectieafstand en eventuele speciale functies die voor jou belangrijk zijn:

  • Lichtopbrengst: De helderheid van je beeld hangt af van de lichtopbrengst. Voor grotere projecties heb je meer ‘licht’ nodig. De lichtopbrengst van beamers wordt uitgedrukt in ANSI lumen. Hoe meer ANSI lumen, des te helderder het beeld. In een goed verlichte ruimte is een beamer met meer lumen aan te raden. Bijvoorbeeld, een beamer met 2.600 lumen is prima voor projecties tot 2-3 meter breed in een standaard kantoor. Bij meer omgevingslicht is een krachtigere beamer nodig.
  • Resolutie: Een hogere resolutie betekent scherpere details. Voor bouwtekeningen, cijfermateriaal of HD films en foto’s is een Full HD (1920×1080 pixels) beamer ideaal. Voor standaardpresentaties volstaat een lagere resolutie.
  • Projectieafstand: De afstand tussen beamer en scherm is afhankelijk van de beeldgrootte en het type beamer. Bij beperkte ruimte is het belangrijk om op deze afstand te letten. De ‘projectieverhouding’ (throw ratio) bepaalt deze afstand. Onze standaard beamer plaats je voor een 2 meter breed beeld op ongeveer 2,38 tot 2,86 meter afstand. Een Full HD beamer zet je op 2,04 tot 2,46 meter. Voor projectie van dichtbij gebruik je een short throw beamer.
  • Lens shift: Voor optimaal beeld plaats je de beamer recht tegenover het scherm. Als dit niet mogelijk is, gebruik je nacorrectie om een rechthoekig beeld te krijgen. Keystone-correctie past het beeld digitaal aan, wat de resolutie kan verminderen. Lens shift doet dit optisch via de lens, zonder verlies van beeldkwaliteit. Voor de meest flexibele plaatsing kies je een beamer met lens shift.

Kies wat bij je past

Standaard beamer, Full HD, 5000 lumen, of een short throw beamer?

Voor presentaties tot twee meter breed is onze standaard beamer ideaal. Met een lichtopbrengst van 2.600 lumen presteert hij uitstekend in een normale kantooromgeving, zelfs op schermen tot 3 meter breed. In ruimtes met kunstlicht (zonder daglicht) is deze beamer ook geschikt voor schermen tot 2 meter breed.

Voor het tonen van haarscherpe details is onze Full HD beamer de juiste keuze. Perfect voor films, games en gedetailleerde presentaties.

In zeer lichte omgevingen of voor grotere projecties (bijvoorbeeld bij grote evenementen), raden we de 5000 lumen beamer of 6000 lumen beamer aan. Deze beamers zorgen voor heldere projecties op grotere schermen.

Voor flexibele plaatsing is de 6000 lumen beamer ideaal. Dankzij lens shift kun je deze beamer flexibel plaatsen, zowel lager, hoger als naar links of rechts.

Voor projectie van dichtbij is een short throw beamer de beste keuze.

Beamer verhuur gemakkelijk én betaalbaar

EZ huren levert door heel Nederland vanuit onze locatie in Haarlem. In de regio Haarlem is zelfs levering binnen één dag mogelijk. Bel ons voor meer informatie. Bestel op tijd, dan zorgen wij voor tijdige thuisbezorging. Na gebruik verpak je de beamer in de originele doos, plak je de meegeleverde retourlabel erop en breng je het pakket naar een PostNL-punt voor retourzending. Alles is inclusief in onze verhuurtarieven, van bezorging tot retour. EZ huren, zorgeloos huren!