Full HD beamer huren

Levendige beelden en verbluffende helderheid met deze Full HD beamer. Een slimme keuze voor in een vergaderruimte of thuis.

Verhuur Full HD beamer

Huurtarief

€50,- voor de eerste dag

€25,- per extra dag

€125,- voor een hele week

Inclusief btw en gratis verzending heen & terug

Full HD beamer

Dit is een Full HD beamer met een high definition resolutie van 1920 x 1080 pixels. Hierdoor zijn de details in je presentatie haarscherp en komen Full HD films en foto’s volledig tot hun recht. De lichtopbrengst van 3.100 lumen is meer dan bij standaard beamers. In een standaard kantooromgeving kun je met een drie duizend lumen beamer goed projecteren op een projectiescherm tot 3,2 meter breed. In een helder verlichte ruimte (zoals bijvoorbeeld een expositieruimte zonder direct daglicht) voldoet deze beamer bij schermen tot 2,2 meter breed. Als je grotere projecties wilt tonen, kun je beter eens kijken naar een 5000 lumen beamer. Voor presentaties voor groepen tot zo’n 100 personen of een filmavond voldoet deze beamer uitstekend. Bekijk ons complete aanbod van beamers.

Haarscherpe presentaties

Deze stijlvolle beamer toont u presentaties helder en duidelijk ook op een grotere projectiescherm. Zeer gebruiksvriendelijk en goed voor een een probleemloze installatie. Eenvoudig te bedienen, maar ook vol met slimme functies waardoor het gebruik nog eenvoudig er wordt.

Bij deze beamer hoeft u namelijk niet te wachten op opwarmen of afkoelen van de beamer. Snel opstarten en onmiddellijk uitschakelen zijn functies welke geïntegreerd zijn in deze beamer. Ook mooie recht uitgelijnde beelden zijn geen probleem met deze beamer. Deze beamer beschikt namelijk over automatische verticale en handmatige horizontale keystone-correctie. Hierdoor zal bij deze beamer het beeld niet zo snel vervormd raken.

Film en sport in Full HD grootbeeld

Films en sportevenementen worden nog grootser als je het beleeft in grootbeeld. Met een beamer kun je gemakkelijk 120 inch beelden projecteren en dat in Full HD (tot maximaal 300 inch). Dat is een stuk groter dan de meeste televisies in een sportkantine.

En deze beamer bevat Epson’s 3LCD-technologie voor hoogwaardige beelden. Bij een gelijk rendement voor wit en gekleurd licht van 3.100 lumen kun je overdag presenteren zonder dat je het licht uit hoeft te doen. Met HDMI kunt je high-definition beelden weergeven met maximale helderheid.

Benodigde projectie afstand

afstand Full HD beamer en scherm

Deze Full HD beamer is een praktische keuze voor elke setting, vooral waar ruimte beperkt is. Met zijn efficiënte projectieverhouding van 1,02– 1,23:1 kan deze projector dichtbij het scherm geplaatst worden. Dit maakt hem uitermate geschikt voor kleinere ruimtes, zoals een gezellige woonkamer of een compacte vergaderzaal. Een scherm van twee meter breed vereist slechts een minimale afstand van twee tot twee en een halve meter en zelfs voor een breed scherm van drie meter is slechts drie tot drie en een halve meter afstand nodig. Ideaal voor zowel thuis als zakelijk gebruik in ruimtes met beperkte afmetingen. Zie ook handleiding Epson EH-TW650.

Specificaties Full HD beamer

aansluitingen Full HD beamer
 • Type: Epson EH-TW650
 • Lichtsterkte: 3.100 ansi lumen
 • Contrastratio: 15.000:1
 • Native resolutie: 1920 x 1080 (WUXGA)
 • Maximale resolutie: 1920 x 1080 pixels
 • Projectieverhouding (throw ratio): 1,02 – 1,23:1
 • Inputs: HDMI, VGA, analoge audio-ingang, composiet, USB, MHL
 • Speaker: 2 Watt mono
 • Geluidsniveau: 37 dB (normaal) – 28 dB (spaarstand)
 • Projectieformaat 30 inch – 300 inch
 • Gewicht: 2,7 kilo
 • Afmetingen: 302? x 252 x 92 mm (breedte x diepte x hoogte)
 • 1x Euro stroomkabel 1,5 meter
 • 1x VGA computerkabel 1,5 meter
 • 1x HDMI audio/videokabel 1,5 meter
 • Afstandsbediening
 • Handleiding en snelstartgids

Je kunt eenvoudig de projectie afstand berekenen via de Epson projectie afstandscalculator.

Hier kun je de handleiding downloaden: handleiding Epson EH-TW650.

Kwaliteiten

Aanbevolen voor presentaties en thuisbioscoop.

Geschikt voor projecteren in kleinere ruimtes.

In een vergaderruimte kun je deze beamer op de vergadertafel dichtbij het scherm.

Het wordt compleet geleverd met afstandsbediening en een HDMI en VGA kabel. De meeste laptops kun je dus zo aansluiten. Voor sommige Apple Macbooks heb je een verloopstuk nodig. Deze kun je optioneel erbij huren. Verdere opties zijn een draadloze presenter (PowerPoint afstandsbediening), langere HDMI kabel, en projectiescherm.