Webcam huren

Ideale webcam voor webinars, livestreamen en videovergaderen. Huur topkwaliteit webcams gemakkelijk online bij ons, met betrouwbare levering via PostNL door heel Nederland. Snel, voordelig, en zonder zorgen.

Assortiment webcams

Welke webcam?

Logitech Brio HD webcam

Ideaal voor: webinars en livestreaming.

Door keuze uit gezichtvelden van 65, 78 of 90 graden, kun je een webinar spreker goed in beeld brengen.

Logitech MeetUp conference cam

Ideaal voor: videovergaderen en livestreaming met meer mensen

Met een superbrede gezichtsveld van 120 graden en motorische pan-/tilt-functies komt iedereen goed in beeld.

Geluid

Webcams hebben een ingebouwde microfoon. Door een externe microfoon te gebruiken, kun je de geluidskwaliteit eenvoudig verbeteren. Voor elke toepassing hebben wij een externe microfoon geselecteerd welke jij erbij kan bestellen. Voor webinars adviseren wij de Rode PodMic. Deze microfoon produceert een mooi warm geluid en pakt vooral het het geluid van de spreker op. Voor videovergaderen adviseren wij de EPOS Expand 80T. Deze vergadermicrofoon werkt in een ruimte tot 24 personen.

Voor elke situatie een perfecte webcam

Deze webcams zijn zorgvuldig geselecteerd om de beste beeld- en audiokwaliteit te bieden waarbij het gebruiksgemak niet vergeten is. Of je nu een webinar geeft of een videovergadering organiseert, wij hebben de juiste webcam voor jou. EZ huren levert door heel Nederland. Bestel op tijd, dan zorgen wij voor tijdige bezorging. Eenvoudig retourneren door afgifte bij een PostNL-punt. Huur vandaag nog en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienst!