Logitech Brio huren

De ultieme webcam voor webinars. Deze webcam combineert beeldkwaliteit met gebruiksgemak. Ook als er weinig of juist veel zonlicht is. Bezorging door heel Nederland via PostNL.

Verhuur webcam

Huurtarief

€30,- voor de eerste dag

€15,- per extra dag

€75,- voor een hele week

Inclusief btw en gratis verzending heen & terug

Webcam

Vanwege de uitstekende beeldkwaliteit en het goede geluid adviseren wij de Logitech Brio voor webinars. Voor videovergaderingen adviseren wij het gebruik van de Logitech Meet.

De Logitech Brio werkt eenvoudig met Teams en alle webinar-diensten op Windows en iOS (Apple) computers. Wij verhuren de Logitech Brio inclusief statief met balhoofd verstelbaar van 97 cm tot 203 cm voor het opnemen vanuit iedere positie. Door de draaiknop kan webcam snel in een andere positie worden gebracht. Hierdoor kun je de webcam eenvoudig op ooghoogte plaatsen en ook schuin omhoog of omlaag richten. Zie ook handleiding Logitech Brio.

Goed geluid

“Kan iedereen mij horen?” Zeker bij een webinar is geluid belangrijk. Je moet duidelijk verstaanbaar zijn. Deze webcam heeft twee ingebouwde omnidirectionele microfoons met ruisonderdrukking. Omdat het omnidirectioneel is, pakken de microfoons geluid uit alle richtingen op. Dit is een voordeel als bijvoorbeeld een spreker veel met zijn/haar hoofd beweegt. Een nadeel is dat eventuele achtergrondgeluiden ook worden opgepikt. In een stille ruimte hoeft dit geen probleem te zijn. Eventueel kun je ook kiezen voor een externe microfoon. Als optie kun je een Rode PodMic erbij huren. Deze microfoon heeft een gerichte (cardioïde) opnamepatroon en ingebouwde popfilter waardoor deze microfoon geluid alleen aan de voorkant oppikt. Via een audio interface is deze microfoon eenvoudig aan te sluiten op een USB poort van je laptop.

Beeldkwaliteit

De kwaliteit van het beeld van webcams is niet altijd gelijk. Dit ligt niet alleen aan de resolutie, maar ook aan hoe de webcam omgaat met verschillende lichtomstandigheden. Vooral in fel licht, zoals bij een raam, ondervinden veel webcams moeilijkheden. Door de RightLight3 en HDR-technologie (High Dynamic Range) past deze webcam zich aan waardoor de video opnames er beter uitzien bij elke lichtomstandigheid (uitstekende helderheid).

Een andere factor is het gezichtsveld van een webcam. Standaard webcams bieden vaak een beperkt zicht, waardoor je weinig meer dan alleen een hoofd in beeld brengt. Dit kan het beeld onrustig maken bij hoofdbewegingen. Bij de Logitech Brio kun je kiezen tussen beeld in 65, 78 of 90 graden diagonaal. Hierdoor zijn bewegingen minder prominent in beeld en kun je de webinar spreker altijd perfect in beeld brengen! Voor een nog groter gezichtsveld is een conference cam een goed alternatief.

keuze in gezichtsvelden

Tip: Huur onze webcam voor een kristalhelder beeld en een breder gezichtsveld (zie ons assortiment webcams). Ook bij fel zonlicht!

Specificaties webcam

PodMic microfoon extern
externe PodMic microfoon (optioneel)
  • Webinar camera Logitech Brio
  • Aantal megapixels 8,8 MP
  • Scherpte 4K Cinema (Logitech Brio Ultra HD)
  • Keuze uit gezichtsvelden 65, 78 of 90 graden diagonaal
  • Microfoon: ingebouwde omnidirectionele microfoons (mono) met ruisonderdrukking
  • Compatibel met Windows en macOS
  • De HDR technologie past automatisch de helderheid aan je omgeving aan.
  • Widescreen (groothoek)
  • Webcamhouder: universele klem met schroefdraadaansluiting
  • Geleverd inclusief USB-kabel en verstelbare tripod statief (110 cm tot 210 cm)

Kwaliteiten

Aanbevolen voor webinars.

Hoge kwaliteit beeld, ook bij fel zonlicht.

Voor videovergaderen met een wat grotere groep adviseren wij het gebruik van een conference cam.

De webcam werkt plug and play met je laptop en heeft redelijk goede microfoons ingebouwd. Je kunt er voor kiezen om een externe microfoon erbij te huren voor een gerichtere opname en extra mooi warm geluid.