Standaard beamer huren

Veelzijdige beamer, perfect voor diverse gelegenheden. Zoek je een betrouwbare beamer voor je zakelijke presentatie, of wil je een filmavond thuis extra speciaal maken? Deze beamer is gebruiksvriendelijk en ideaal voor gebruik binnenshuis, zelfs overdag.

Verhuur standaard beamer

Huurtarief

€38,- voor de eerste dag

€19,- per extra dag

€95,- voor een hele week

Inclusief btw en gratis verzending heen & terug

Standaard beamer

Dit is een allround beamer met een lichtopbrengst van 2.600 lumen. In een standaard kantooromgeving kun je met een 2600 lumen beamer goed projecteren op een projectiescherm tot 3 meter breed. In een helder verlichte ruimte (zoals bijvoorbeeld een expositieruimte zonder direct daglicht) voldoet deze beamer bij schermen tot 2 meter breed. Als je grotere projecties wilt tonen, kun je beter eens kijken naar een 5000 lumen beamer. Voor standaard presentaties voor groepen tot zo’n vijftig personen of een filmavond thuis. Bekijk hier onze andere beamers.

Ideale beamer voor presentaties

standaard beamer

Onze standaard beamer is een beamer van het top beamer merk Epson. Natuurlijk de standaard Epson features zoals een geweldige beeldkwaliteit en gebruiksvriendelijke bediening.

Maar deze lichte en slanke beamer is ook voorzien van zeer intelligente functies wat het een ideale beamer maakt voor presentaties.

Bij deze beamer hoeft je namelijk niet te wachten op opwarmen of afkoelen van de beamer. Snel opstarten en onmiddelijk uitschakelen zijn functies welke geïntegreerd zijn in deze beamer. Ook mooie recht uitgelijnde beelden zijn geen probleem voor deze beamer. Deze beamer beschikt namelijk over automatische verticale keystone-correctie en handmatige horizontale keystone-correctie. Hiermee kun je de de beelden eenvoudig uitlijnen. Zie ook handleiding Epson EB-1761.

Film en sport in het groot

Films en sportevenementen worden nog grootser als je het beleeft in grootbeeld. Echt grote televisies zijn zo’n 65 inch groot. Met deze een beamer kun je gemakkelijk 120 inch beelden projecteren.

En deze beamer bevat Epsons 3LCD-technologie voor hoogwaardige beelden. Bij een gelijk rendement voor wit en gekleurd licht van 2.600 lumen kun je overdag presenteren zonder dat je het licht uit hoeft te doen. Met HDMI-input kun je high-definition beelden weergeven met maximale helderheid.

Benodigde projectie afstand

afstand standaard beamer en scherm

Het fijne van deze standaard beamer is, dat je de beamer niet zo ver van het scherm of de muur hoeft te plaatsen. Zo kun je deze beamer ook gebruiken in kleinere ruimtes. Met een projectieverhouding (throw ratio) van 1,19 – 1,43:1 hoef je de beamer niet zo ver van het projectiescherm te plaatsen. Een scherm van 3 meter breed plaats je bijvoorbeeld tussen de 3,6 en 4,3 meter. Bij een scherm van twee meter breed hoef je maar een afstand van tussen de 2,4 en 2,9 meter aan te houden. Erg handig als de vergaderruimte niet al te groot is. Je kunt eenvoudig de projectie afstand berekenen via de Epson projectie afstandscalculator.

Specificaties standaard beamer

aansluitingen standaard beamer
 • Type: Epson EB1761
 • Lichtsterkte: 2.600 ansi lumen
 • Contrastratio: 2.000:1
 • Native resolutie: 1200 x 800 (WXGA)
 • Maximale resolutie: 1920 x 1080 pixels
 • Projectieverhouding (throw ratio): 1,19 – 1,43:1
 • Inputs: HDMI, VGA, analoge audio-ingang, composiet, S-Video, USB
 • Speaker: 1 Watt mono
 • Geluidsniveau: 40 dB (normaal) – 30 dB (spaarstand)
 • Projectieformaat 30 inch – 300 inch
 • Gewicht: 1,7 kilo
 • Afmetingen: 292 x 210 x 44 mm (breedte x diepte x hoogte)
 • 1x Euro stroomkabel 1,50 meter
 • 1x VGA computerkabel 1,50 meter
 • 1x HDMI audio/videokabel 1,50 meter
 • Afstandsbediening
 • Handleiding en snelstartgids

Hier kun je de handleiding downloaden: handleiding Epson EB-1761.

Kwaliteiten

Aanbevolen voor standaard presentaties en thuisbioscoop.

Geschikt voor projecteren in kleinere ruimtes.

Het wordt compleet geleverd met afstandsbediening en een HDMI en VGA kabel. De meeste laptops kun je dus zo aansluiten. Voor sommige Apple Macbooks heb je een verloopstuk nodig. Deze kun je optioneel erbij huren. Verdere opties zijn een draadloze presenter (PowerPoint afstandsbediening), langere HDMI kabel, en projectiescherm.