Draadloze microfoon huren

Op zoek naar een microfoon voor jouw evenement of presentatie? Huur nu eenvoudig onze topkwaliteit draadloze handheld microfoons online. Geniet van snelle, betrouwbare levering door heel Nederland en maak jouw evenement onvergetelijk. Snel, betaalbaar en zorgeloos.

Verhuur draadloze handheld microfoon

Huurtarief

€44,- voor de eerste dag

€22,- per extra dag

€110,- voor een hele week

Inclusief btw en gratis verzending heen & terug

Draadloze handheld microfoon

Een draadloze handheld microfoon voor presentaties, zangoptredens en workshops. Een draadloze handheld microfoon is een standaard microfoon zonder kabel. Shure handheld microfoons staan bekend om een helder en natuurlijk geluid (bekijk ook onze andere draadloze microfoons).

Draadloze vrijheid

Draadloos is ideaal voor situaties waarbij je vrij wilt kunnen bewegen zoals bij presentaties, optredens of evenementen. Het biedt de flexibiliteit om de microfoon naar je mond te brengen wanneer je spreekt of zingt en weg te bewegen wanneer je niet aan het woord bent. Naast een enkele handheld microfoon kun je ook een set krijgen bestaande uit twee draadloze handheld microfoons.

Zorgeloos gebruik

Microfoon is eenvoudig in gebruik en eenvoudig in te stellen. En deze handheld microfoon is ongevoelig voor rondzingen/feedback (cardioïde richtingskarakteristiek). Shure staat bekend om betrouwbare en eenvoudig te gebruiken microfoons. Zie ook handleiding Shure draadloze microfoons.

Combineren met andere microfoons

Je kunt ook meerdere microfoons gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld een extra handheld microfoon gebruiken voor het vragenrondje. Maar je hoeft niet persé twee dezelfde microfoons te gebruiken. Zo wordt bij een vragenuurtje vaak ook een microfoonbal ingezet.

Geluidsinstallatie

aansluiten met XLR kabel

Aansluiten van een draadloze handheld microfoon is vrij eenvoudig. De handheld microfoon wordt geleverd met een ontvanger en een XLR-kabel. Je sluit de ontvanger aan op de microfooningang van je geluidinstallatie.

Vervolgens activeer je de microfoon.

Tip: Controleer of jouw geluidsapparatuur een XLR-ingang heeft. Is dit niet het geval, dan kun je bij ons ook een geschikte geluidsinstallatie huren.

Specificaties draadloze microfoon

Achterkant Shure BLX4 ontvanger
draadloze ontvanger
  • Type: Shure PG58 K14 handheld microfoon
  • Ontvanger: Shure BLX4/BLX88
  • Frequentiebereik: 50 Hz – 15kHz
  • Bereik: tot 90 meter
  • Batterijduur: tot 14 uur
  • Frequentie: UHF 614-638 MHz
  • Uitgangsconnectoren: 6.3mm en XLR
  • Inclusief XLR-kabel
  • Inclusief: twee AA batterijen

Kwaliteiten

Aanbevolen voor presentaties, optredens of evenementen.

Gemakkelijk vast te houden en te gebruiken.

Een vertrouwde en comfortabele keuze voor velen.

De microfoon en ontvanger wordt compleet geleverd met batterijen en XLR-kabel voor aansluiting op een geluidsinstallatie. Eventueel kun je een geluidsinstallatie erbij huren.